• Waterval

Ervaringen delen

Wil jij je ervaringen delen stuur dan je ervaring naar petra.leeftink@allesiseen.nl 

Mooi Cadeautje

Super lief kaartje.. Van iemand die ik persoonlijk heb mogen begeleiden

recentie 1

đź’šDe Bewustzijshealing 4-daagseđź’š

healing 4 dagseDe afgelopen 4 dagen heb ik deze mogen ontvangen. Wat een voldoening wat een genot heeft mij dit gegeven. 
Ik was afgelopen week erg aan het worstelen. Het was op het moment voor mij moeilijk om tot werken te komen. Ik voelde me terneergeslagen, mijn vakantie was begonnen, maar ik had nergens zin in en kon me er niet toe zetten om iets te doen of om te genieten van mijn vrijetijd. Ik voelde me een beetje down. 

Door de Bewustzijnshealing 4-daagse heb ik een opruiming kunnen houden. Oude stukken die boven kwamen van hard werken, doorgaan en aanpakken kwamen aan het licht om te verwerken, om doorheen te stappen. Door de healing 4-daagse heb ik het onderscheid kunnen maken tussen dat wat er nu speelt en dat wat vanuit het verleden mijn (oude vertrouwde) gewoonte is geweest. Het heeft mij geholpen om de oude gewoontes die ik had te herkennen, zodat ik op zo’n moment een bewuste keuze kan maken om eruit te stappen. 
Wat een verheldering, want een opluchting. Ik voel me nu veel lichter, vreugdevol en verheugd.
Wat ben ik hier DANKBAAR voor..!!

đź’“Akashareadingđź’“

18. cadeautje uitpakkenEen fantastische akashakronieken reading mogen ontvangen đź’“
Wat een geweldige ervaring en mooie inzichten.
Ik heb inzichtelijk mogen krijgen hoe ik vast kan lopen in oude gewoonte. Zonder dat ik mij daar echt bewust van ben, was ik toch weer in mijn oude (vertrouwde) gewoonte gestapt. 
Veel frustratie, verdriet, machteloosheid en onbegrip hadden de overhand bij mij. Ik zat helemaal vast, zag geen uitweg meer voor het probleem waar ik tegenaan liep..

Na het vragen om hulp; door mijn akashakronieken te laten openen, ging het weer stromen. Ik kreeg inzichten aangereikt, waardoor ik inzag in welke cirkel ik vast zat en tegelijkertijd werd de mogelijkheid geboden om er uit te stappen. 
Ik voelde de opluchting, vreugde, liefde en blijdschap.! Deze heerlijke gevoelens namen de overhand.
Ik heb weer het gevoel dat ik verder kan, ik voel de stroming weer en kan weer mee varen met de flow van mijn prachtige leven.

Wat een vreugde, wat een blijdschap, wat een opluchting..!

Bewustzijnshealing

alles is een plantjeIk was vaak aan het piekeren, vooal als ik 's avonds in bed lag. Hierdoor kon ik niet in slaap komen en sliep ik erg onrustig. Ik voelde me zo vol in mijn hoofd, een wirwar van gedachten..
De bewustzijnshealing was voor mij een uitkomst.
Hierdoor kon ik dingen loslaten die niet meer bij me horen. Mijn hoofd wordt leger. Ik hoefde er niet over na te denken wat ik kon loslaten, het ging allemaal vanzelf..
Wat een verlichting heeft mij dit geboden en biedt dit mij nog steeds.

Het is echt een keuze, wat tijd voor jezelf..!

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Petra Leeftink
Brinkweg 5
7475 NJ Markelo

Tel. 06 - 152 24 349
E-mail: petra.leeftink@allesiseen.nl

KVK : 76372529
BTW: NL003078985B71