• Waterval

Onderwijs is het ontsteken van een vuur!

Naast mijn werk als levenskrachtcoach ben ik ook dagelijks aan het werk als docent, coach en leerlingbegeleider in het praktijkonderwijs.
Door de jaren heen heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de  docent die les geeft van hart tot hart. De leerkracht die er met Hart en Ziel is voor de leerling en zijn ouders. Als docent vind ik het belangrijk dat ieder kind gehoord en gezien wordt. Dat iedereen zichzelf kan zijn. Dat iedereen zijn eigen stem kan en mag laten horen. 
Wat mij ten diepste drijft….

Ik heb al mijn ervaringen & kennis gebundeld en voor mensen in het onderwijs speciale programma’s ontwikkeld.
* Neem gerust eens een kijkje bij Spreken uit ervaring waarin ik spreek over 13 veel voorkomede struggles in het onderwijs.
* Misschien is de workshop van Hart tot Hart iets voor jou, waarbij we ingaan op meer individuele afstemming op de behoeften van kinderen. Echt kindgericht onderwijs. Vanuit een hart tot hart verbinding. Steeds weer terugkeren naar rust & harmonie in jezelf en in de klas.
* Wil je graag meer weten over de 6e rol van de docent als coach.
* Hebben jij en/of je collega’s casussen waar jullie tegenaan lopen en willen jullie deze graag in intervisie vorm bespreken? Dan bied ik ook intervisie met collega’s.
* Daarnaast bied ik ook persoonlijke coaching speciaal voor mensen uit het onderwijs. Soms kan het fijn zijn dat er ook iemand van buiten school eens mee kijkt. Dit geeft nieuwe inzichten en biedt andere mogelijkheden!

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kijk dan hier.

 

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Petra Leeftink
Brinkweg 5
7475 NJ Markelo

Tel. 06 - 152 24 349
E-mail: petra.leeftink@allesiseen.nl

KVK : 76372529
BTW: NL003078985B71