• Waterval

Ervaringen delen

Wil jij je ervaringen delen stuur dan je ervaring naar petra.leeftink@allesiseen.nl 

Kinderen spiegelen

27. spiegel kinderenJe kind als Spiegel!
Tegenwoordig vinden ouders het helemaal niet meer vreemd klinken wanneer ik ze vertel dat kinderen als een ‘spiegel’ zijn. Zij reflecteren datgene waaraan ze worden blootgesteld. Mensen herkennen bijvoorbeeld dat wanneer zij niet lekker in hun vel zitten, zij dit in gedrag ‘terugkrijgen’ van hun zoon of dochter, of de kinderen waarmee ze werken.
Echter de spiegel reikt verder…en gaat dieper…

Kijken naar de spiegelende boodschap van je kind heeft vaak te maken met ‘iets’ waar jij jezelf gewoonweg nog niet van bewust was.
Een spiegelende boodschap heeft dus vaak niets te maken met wat je doet of zegt tegen je kind, maar des te meer wat je kind bij je voelt.

Gevoelige kinderen
De kinderen van deze tijd zijn super sensitief. Kinderen zíjn gevoel. Waar wij gevoel beredeneren of al weg stoppen voordat we het doorhebben, zijn kinderen nog geheel open. De gevoelige kinderen van deze tijd pikken daarbij vooral de onverwerkte of beladen emoties in je systeem op.
Zoals gezegd dit heb je als volwassene vaak niet bewust of je doet het niet bewust. De truc bij het kijken in de spiegel zit daarom vaak al in de bewustwording. Vanaf dat moment hoeft je kind het je namelijk niet meer uit te vergroten. Zonder dat je dit met je kind hebt besproken, voelt je kind dat er ‘iets’ is gebeurt in jou. Dat is voor het kind genoeg. In jou is ruimte is ontstaan. Energetisch gezien is een blokkade in je systeem aangeraakt en daardoor meteen al in beweging gezet. Het stroomt dan weer.
Soms is de spiegel van je zoon of dochter dus heel concreet en voor jezelf al snel duidelijk wanneer je er enige aandacht aan besteed. Je kind zit niet lekker in zijn of haar vel en tjee…je realiseert je ineens pijnlijk dat jij ook al een tijdje niet lekker in je vel zit…!
Soms is het minder makkelijk en mag je dieper gaan.

Wil je meer weten…
Loop jij met jouw kind ook ergen tegenaan..
Ik ontmoet je graag..
Kijk wat ik voor jou en je kind kan doen..

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Petra Leeftink
Brinkweg 5
7475 NJ Markelo

Tel. 06 - 152 24 349
E-mail: petra.leeftink@allesiseen.nl

KVK : 76372529
BTW: NL003078985B71

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 29,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Koop nu een voucher

Bekijk deal