• Waterval

Ervaringen delen

Wil jij je ervaringen delen stuur dan je ervaring naar petra.leeftink@allesiseen.nl 

  • Home
  • Blogs
  • Mijn ontwikkeling tot Levenskrachtcoach

Mijn ontwikkeling tot Levenskrachtcoach

28. Love youEen kijkje in mijn leven. Hoe heb ik mij ontwikkeld tot levenskrachtcoach
Geef je over aan de waan van de dag..
Ken jij dat ook;
*Alles plannen, een strakke planning want het gezin moet wel draaien
*To-Do list die alleen maar langer worden
*Dingen die je graag wilt doen, maar niet aan toe komt
Zomaar wat dingen waar ik zelf ook wel eens
                                                      tegenaan loop.  Jij ook..? Nieuwsgierig..?

Dan neem ik me weer voor om het anders te gaan doen, om leuke dingen te gaan doen. Om dingen van mijn to-do lijstje te schrappen in plaats van bij te schrijven.. Maar op een of andere manier loop ik vast en lukt het me niet om te genieten van de dingen die om mij heen gebeuren.
Ik heb dan een soort oogkleppen op en zie alleen maar voor me, alle dingen die ik in mijn beleving nog MOET doen. Ik creëer voor mezelf een soort tunnel effect met alleen licht aan het einde van de tunnel. En om bij het licht te komen, moet ik veel dingen (nog ) doen.

Wat zou er gebeuren al ik het MOETEN eens weg zou laten? Oeiiii.. Spannend, want waar moet ik dan naar toe werken? Dan is mijn houvast weg… Aii ik weet niet of ik dat wel durf..

Ik heb het zelf mogen ervaren in mijn werk als levenskrachtcoach.
Voorheen had ik altijd als Doel ik wil les geven, voor de klas staan, werken met kinderen. Dat is mijn houvast.. Dat is uiteindelijk ook gelukt en ik ben ook erg blij met mijn werk als docent, maar wat nu..?
Ik was aan het einde van de tunnel. Ik had alle doelen gehaald die ik mezelf had gesteld, maar toch was het niet (meer) goed genoeg.
Ik begon alweer een nieuwe tunnel te graven.. Ik heb wel een uitdaging nodig, dus wat zal ik eens gaan doen? Welke nieuwe doelen zal ik mezelf stellen.. En daar gaan we weer.. Over tot de waan van de dag met Oogkleppen op.
Tot ik hardhandig wakker werd geschud. Ik liep tegen een burn-out aan. Alle doelen die ik mezelf had gesteld, waren me te veel geworden. Ik zag het allemaal niet meer zitten. Ik kon alle ballen niet langer meer omhoog houden..
HELP Wat nu…? Op dat moment ben ik in contact gekomen met “Leven van binnenuit”. Leren luisteren naar jezelf, de oogkleppen af doen. Geen doelen meer stellen, maar genieten van alles wat er om je heen gebeurd. Dat is geen stil staan. Dat is doorlopen en genieten. Dat is in plaats van een tunnel graven, lopen door het landschap.
Natuurlijk heb ik dat niet alleen kunnen doen. Dat is voor mij een proces van Vallen en op staan. Ik heb hulp van een Levenskrachtcoach gehad.
Dat heeft mij zoveel voldoening en nieuwe energy gegeven, dat ik heb besloten om zelf ook levenskrachtcoach te worden. Zodat ik andere mensen ook kan begeleiden bij hun weg…

Ben jij iemand die deze begeleiding ook wel zou willen hebben.
Iemand die ook “Van binnenuit” wil leven..
Voelt het voor jou goed om deze weg in de staan..?
Zet de eerste stap.. Neem vrijblijvend contact met me op..
Ik begeleid je graag..!

Ik hoop van je te horen!
Veel liefs Petra

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Petra Leeftink
Brinkweg 5
7475 NJ Markelo

Tel. 06 - 152 24 349
E-mail: petra.leeftink@allesiseen.nl

KVK : 76372529
BTW: NL003078985B71